Njega kože za muškarce

Sve više i više crte postaju nejasne. Dok su u prošlosti to bile samo žene koje su se uvelike njegovale, muškarci počinju usvajati potpuno nove navike brige o sebi i ljepote. Ovo se na kraju moralo dogoditi. Na kraju krajeva, žene žele da njihovi dečki izgledaju lijepo, baš kao što muškarci žele da njihove žene izgledaju najbolje. Ovo je mjesto gdje se njega kože za muškarce uklapa u sliku. Glavni aspekt svakodnevnog njegovanja uključuje vašu kožu, ili barem kožu lica. To znači da su za muškarce potrebni određeni proizvodi za njegu kože. Koje ćete kupiti ovisi o potrebama vaše kože.

Prvo morate uzeti u obzir svoju dob. U kojoj ste točki svog života? Iako dečki svih dobnih skupina traže neke proizvode za njegu kože, mnogi u četrdesetima zahtijevaju drugačiju pažnju nego muškarac u dvadesetima. Ako ste muškarac u svojim dvadesetima, trebali biste se usredotočiti na njegu kože za muškarce koja uključuje nježno sredstvo za čišćenje prilagođeno vašem tipu kože, hidratantno sredstvo nakon brijanja, kremu za sunčanje za lice i možda neki balzam za usne sa SPF-om od najmanje 15. Korištenje ovih proizvodi svakodnevno će vam pomoći da uistinu poboljšate tonus kože i cjelokupni ten. Što se tiče muškarca u četrdesetima ili pedesetima, općenito su potrebni dodatni proizvodi za njegu kože. Razmislite o tome ovako, vaša se koža mijenja kroz desetljeće.

Prava njega kože za muškarce, a posebno za muškarce srednjih godina, uključuje losion protiv starenja ili neku vrstu seruma. Ovi tretmani obično sadrže pilinge kao što su alfa hidroksi kiseline i potpuno prirodni ekstrakti biljaka i šećerne trske. Ovi sastojci ne samo da će poboljšati teksturu vašeg tena, već će dodatno ukloniti staračke pjege, izgladiti bore i povećati razinu kolagena za zatezanje kože lica. Zauzvrat, to će vam omogućiti da izgledate mnogo mlađe.

Pronalaženje i odabir prave njege kože za muškarce može biti pomalo izazov. Ključ je kada nađete nešto što vam odgovara, držite se toga. Naravno, ne želite izdvojiti stotine dolara za kreme protiv bora i gelove za usavršavanje očiju. Stoga biste trebali pobliže pogledati robne marke po razumnim cijenama koje pružaju njegu kože za muškarce. Neki od njih su Clarins, Sharps Barber and Shave, Baxter iz Kalifornije, Anthony Logistics i Lab Series za muškarce. Dok odabrane robne kuće nude ove linije za njegu kože, možete ih s lakoćom kupiti i online putem službenih web stranica. Međutim, nemojte zanemariti web-lokacije poput Sephore, koje sadrže hrpu proizvoda za njegu kože za muškarce. Ako imate jednu od ovih trgovina u blizini svog doma, trebali biste je osobno posjetiti kako biste vidjeli što je dostupno, dobili dodatne savjete i pokupili nekoliko besplatnih uzoraka za testiranje kod kuće bez naknade.